På Køge Dyreklinik er vi meget opmærksomme på at skabe rolige og trygge rammer for vores patienter.
Vi gør derfor ekstra meget for at skabe en så behagelig oplevelse som muligt når dit kæledyr skal behandles.

Tid og ro

Når du kommer i klinikken tages du imod af vores dygtige klinikassistenter, og vises så vidt muligt ind i et ledigt konsultationsrum med det samme.
På Køge Dyreklinik er der afsat ekstra tid til hver konsultation, så undersøgelse og behandling kan foregå i dit kæledyrs tempo.
Har dit kæledyr behov for at blive bedøvet til en behandling, har du mulighed for at blive og holde i pote lige indtil dit kæledyr sover, ligesom du kan sidde med i opvågningen efter endt behandling.

Tilvænning

Vi opfordrer alle hvalpeejere til at besøge os i klinikken forud for deres første behandling/undersøgelse. Vores søde klinikassistenter står altid klar med et klap og en godbid, og du kan få hjælp til både tilvænning og træning for at undgå dyrlægeskræk.
Det er også vores adfærdsuddannede klinikassistent der tager sig af alle kloklip, så det sker på dit kæledyrs præmisser og bliver en god oplevelse.

Hvalpepakke

På Køge Dyreklinik tilbyder vi hvalpepakker som har til formål at forebygge dyrlægeskræk og sørge for at besøg i klinikken bliver forbundet med glæde og tryghed.
Pakkerne sammensættes af vores adfærdsuddannede klinikassistent og består bl.a. af godbidsbesøg, gode råd og vejledning i fremtidig træning.

Dyrlægeskræk

På Køge Dyreklinik er der hjælp at hente hvis dit kæledyr allerede har udviklet angst for at komme til dyrlæge.
Vi sammensætter individuelle stressreducerende sæt, bestående af kosttilskud, duftferomoner og evt. angstdæmpende medicin, som du kan få udleveret til dit kæledyr forud for konsultationen